У Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбулась акредитаційна експертиза ОП «Ресторанні технології» ОС «магістр»

З 28 по 30 вересня 2023 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ проходила акредитаційна експертиза освітньої програми «Ресторанні технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «магістр».
У ході акредитаційної експертизи експертна група (Димань Тетяна (голова ЕГ), Євчук Яна, Шубіна Євгенія) мала зустрічі з гарантом ОП «Ресторанні технології» Семко Тетяною, керівництвом інституту на чолі з Замковою Наталією, групою забезпечення освітнього процесу, керівниками структурних підрозділів, залучених до реалізації освітньої програми, а також здобувачами вищої освіти, які навчаються за ОП, її випускниками, роботодавцями. Значну увагу у ході експертизи було приділено огляду матеріально-технічної бази інституту, яка використовується у ході реалізації освітньої програми.
Акредитаційна експертиза проходила онлайн на платформі Zoom.



