Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

11 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у майстер-класі з приготування страв фаст-фуду (шаурми) у ресторані «БПШ».
Станом на тепер шаурма є одним із трендів ресторанної галузі України, а заразом справжнім гастротрендом вуличної їжі. І це не дивно. З огляду на швидкість приготування, різноманітність смаків та інгредієнтів, а також доступність ціни вона є популярним варіантом для швидкого перекусу, а водночас і повноцінною ресторанною стравою.

Загалом, шаурма є цілком самодостатньою та популярною стравою, яка має крутий гастрономічний потенціал, але при цьому зіпсований імідж. Саме тому в ресторані «БПШ» поєднано три guilty pleasure – біляш, пончик та шаурму, які пропонується споживати в гарному чистому просторі, за невисокою ціною, але незмінно високої якості.
На майстер-класі здобувачі вищої освіти готували шаурму найпопулярніших видів: «Only Meat», «Classic» та «Super Cheese». Готуючи шаурму, учасники майстер-класу дізналися багато цікавого про нові страви українського фаст-фуду, які можуть бути інтегровані як в існуючі, так і в нові заклади, а також про нові напрямки вітринних та фаст-фуд страв.
Присутній на заході співвласник та операційний керуючий рестораном «БПШ» Антон Зарічнюк розповів здобувачам вищої освіти про сучасні формати закладів ресторанного господарства, а також про заклади, які наразі користуються найбільшим попитом у споживачів.
Присутні на майстер-класі здобувачі вищої освіти здобули не лише актуальні теоретичні знання з гастрономії й набули практичного досвіду, надихнулися новими стравами та їх подачею, але й продегустували кожну з приготовлених ними страв та смачні напої, які пропонують у «БПШ». Майстер-клас та додаткова лекція-презентація від Антона Зарічнюка подарували усім присутнім на заході позитивні емоції та нові яскраві враження, а також безцінний досвід по приготуванню популярної страви та стимул для професійного зростання.