Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» проведено майстер-клас з приготування страв фаст-фуду у ресторані «БПШ»

11 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у майстер-класі з приготування страв фаст-фуду (шаурми) у ресторані «БПШ».
Станом на тепер шаурма є одним із трендів ресторанної галузі України, а заразом справжнім гастротрендом вуличної їжі. І це не дивно. З огляду на швидкість приготування, різноманітність смаків та інгредієнтів, а також доступність ціни вона є популярним варіантом для швидкого перекусу, а водночас і повноцінною ресторанною стравою.
Загалом, шаурма є цілком самодостатньою та популярною стравою, яка має крутий гастрономічний потенціал, але при цьому зіпсований імідж. Саме тому в ресторані «БПШ» поєднано три guilty pleasure – біляш, пончик та шаурму, які пропонується споживати в гарному чистому просторі, за невисокою ціною, але незмінно високої якості.
На майстер-класі здобувачі вищої освіти готували шаурму найпопулярніших видів: «Only Meat», «Classic» та «Super Cheese». Готуючи шаурму, учасники майстер-класу дізналися багато цікавого про нові страви українського фаст-фуду, які можуть бути інтегровані як в існуючі, так і в нові заклади, а також про нові напрямки вітринних та фаст-фуд страв.
Присутній на заході співвласник та операційний керуючий рестораном «БПШ» Антон Зарічнюк розповів здобувачам вищої освіти про сучасні формати закладів ресторанного господарства, а також про заклади, які наразі користуються найбільшим попитом у споживачів.
Присутні на майстер-класі здобувачі вищої освіти здобули не лише актуальні теоретичні знання з гастрономії й набули практичного досвіду, надихнулися новими стравами та їх подачею, але й продегустували кожну з приготовлених ними страв та смачні напої, які пропонують у «БПШ». Майстер-клас та додаткова лекція-презентація від Антона Зарічнюка подарували усім присутнім на заході позитивні емоції та нові яскраві враження, а також безцінний досвід по приготуванню популярної страви та стимул для професійного зростання.



