Для здобувачів вищої освіти проведено лабораторне заняття на потужностях ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ»
19 жовтня 2023 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітня програма «Харчові технології» ОС «бакалавр» гр. ХТ-41д, ХТ-21дс) проведено лабораторне заняття на виробничих потужностях ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ», у рамках вивчення дисципліни «Технології харчових виробництв» (викладач – доц. Семко Т.В.) та виконання договору про співпрацю.
Здобувачі вищої освіти ознайомилися з виробничими потужностями ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ» - цехом плодопереробки, кондитерським цехом, кукурудзяним цехом, цехом по виробництву хлібного квасу, цехом із розливу води та соку прямого віджиму, а також технологічними процесами виробництва зефіру, мармеладу, крафтових цукерок, тортів, різних видів печива, пряників, виробів з листкового тіста, морозива та інших смаколиків. Технологи підприємства розповіли здобувачам вищої освіти про специфіку роботи технологічного обладнання, організацію потокових ліній виробництва харчових продуктів (зефіру з використанням локальної сировини, мармеладу в асортименті, шоколадних глазурованих цукерок). Корисним для здобувачів було спілкування з представниками підприємства - технологами, мікробіологом, лаборантами, кондитерами, оператором кондитерського обладнання, менеджерами виробництва.
Проведення лабораторного заняття на виробничих потужностях ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ» було корисним, особливо в умовах дистанційного навчання, адже дозволило поглибити сформовані у здобувачів знання технологій виробництва харчової продукції.
Здобувачі вищої освіти та колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи щиро вдячні керівництву та колективу підприємства за набутий досвід та надану можливість поглибити знання у сфері виробництва кондитерської продукції.