Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

20 жовтня 2023 року для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Ресторанні технології» ОС «магістр» було проведено майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування витриманого м’яса у хоспері».
У ході майстер-класу, що відбувся у ресторані «Атмосфера» (смт Стрижавка Вінницького р-ну) під керівництвом шеф-кухаря закладу Віктора Росохи, здобувачам вищої освіти було представлено піч-гриль хоспер - універсальне обладнання, яке поєднує в собі можливості грилю, мангалу й печі та дозволяє продукти одночасно запікати та прожарювати. Завдяки технології хоспер страви зберігають свою соковитість, вкриваючись при цьому хрумкою скоринкою й набуваючи аромату «димка».

Складається враження, що приготовлені вони не в стінах кухні ресторану, а на свіжому повітрі у відкритому мангалі. Учасникам майстер-класу було продемонстровано технологію приготування у хоспері стейків з качиної та курячої грудки, а також яловичих стейків із реберної частини туші – рібай та стріплойн. Приготування страв супроводжувалося детальними та покроковими коментарями шеф-кухаря, а також обговоренням у форматі питання – відповідь.
Завершився захід презентацією приготовлених страв та спільною їх дегустацією.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи дякує ресторану «Атмосфера» та Віктору Росохі особисто за проведений захід, а також підсилення теоретичної підготовки здобувачів вищої освіти практичними навичками з виробництва.