Кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва у змішаному форматі провели студентський круглий стіл

26 жовтня 2023 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва у змішаному форматі проведено студентський круглий стіл на тему «Інноваційні підходи до формування асортименту товарів та послуг в умовах сьогодення».
У круглому столі взяли участь 60 осіб, серед них здобувачі вищої освіти груп ПТ-11д, ПТБД-21д, ПТБД-31д, ТКЛ-41д, ПТ-11д(м), ПТ-11з(м), ПТБД-21д(м), ПТБД-21з(м); менеджер з ключових клієнтів ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА», м. Вінниця Закордонець Олександр; директор Бош Авто Сервіс «АВТОХЕЛФ», м. Вінниця Дронський Юрій; директор ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ», м. Вінниця Побережна Валентина; науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ ДТЕУ.
Було оголошено 10 доповідей:
1. Креативне мислення при формуванні асортименту.
Доповідач: Закордонець Олександр, менеджер з ключових клієнтів ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА», м. Вінниця.
2. Розширення асортименту цементів шляхом модифікації їх хімічного складу.
Доповідач: Вецало Віталій, здобувач вищої освіти 2 курсу групи ПТБД-21д(м).
3. Проблеми технічного обслуговування автомобілів в умовах воєнного стану.
Доповідач: Дронський Юрій, Бош Авто Сервіс «АВТОХЕЛФ», м. Вінниця.
4. Вплив моди на формування асортименту шкіряного взуття.
Доповідач: Бережна Лілія, здобувач вищої освіти 4 курсу групи ТКЛ-41д.
5. Формування асортименту тортів, які відповідають різним дієтам.
Доповідач: Побережна Валентина, директор ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ», м. Вінниця.
6. Формування асортименту одягу з врахуванням сучасних трендів.
Доповідач: Расенко Дар’я, здобувач вищої освіти 4 курсу групи ТКЛ-41д.
7. Трансформація роздрібної торгівлі під час війни.
Доповідач: Спориш Надія, здобувач вищої освіти 2 курсу групи ПТБД-21д.
8. Проблеми сервісного обслуговування покупців.
Доповідач: Загродська Вікторія, здобувач вищої освіти 3 курсу групи ПТБД-31д.
9. Ритейлори побутової електроніки: формування асортименту в умовах війни.
Доповідач: Кондратюк Дар’я, здобувач вищої освіти 2 курсу групи ПТБД-21д.
10. Асортимент функціональних хлібних продуктів.
Доповідач: Скулькевич Володимир, здобувач вищої освіти 3 курсу групи ПТБД-31д.



