Представники інституту відвідали освітню конференцію з ресторанних інновацій «SALT. Restaurant Innovation Conference»

30 жовтня 2023 року відбулася освітня конференція з ресторанних інновацій «SALT. Restaurant Innovation Conference» (м. Київ), яку відвідали представники інституту – доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяна Семко, здобувач вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Анастасія Кліпінська, здобувач вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» Вікторія Герейло.
Організована Національною ресторанною премією «СІЛЬ», конференція об’єднала 15 фахівців, які у своїх виступах висвітлили актуальні проблеми функціонування ресторанної галузі України, з урахуванням зарубіжних трендів та тенденцій розвитку галузі. Так, були проаналізовані статистика розвитку ресторанної галузі, світові кулінарні тренди, інклюзивність у бізнесі та сервісі, використання штучного інтелекту ресторанами, стратегії впровадження інновацій в ресторанний бізнес, ін.
Запрошені до слова лідери ресторанної галузі своїми виступами незмінно доводили, що, попри випробування та виклики, галузь продовжує розвиватися, поповнюватися інноваційними технологіями та сучасними концептуальними рішеннями, а гасло «Продукт – це король, а тренди з українськими продуктами «на тарілці» набуває дедалі більшої актуальності.



