Представники інституту взяли участь у VII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну BESTCOOKFEST-2023

2-3 листопада 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті відбувся VII Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну BESTCOOKFEST-2023, який об'єднав провідних фахівців ресторанної галузі та талановитих студентів. Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ на змаганнях представляли здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Богдан Білокур (гр. РТ-21д(м)), Владислав Пукас (гр. ХТ-11дск), Володимир Сошинський (гр. ХТ-41д), Світлана Воскресенська (гр. ХТ-22д), Вікторія Гребінна (гр. ХТ-21дс), Назар Слободянюк (гр. ХТ-21дс), здобувач вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» Катерина Цимбалюк (гр. ГРС-11д(м)).
За результатами участі у змаганнях команда інституту здобула 5 золотих, 4 срібних, 1 бронзову медаль, а також Гран-Прі у номінації «Краща кулінарна школа року»:
˗ Білокур Богдан – Страви сучасної української кухні – срібло;
˗ Володимир Сошинський – Страви автентичної і етнічної кухні – срібло;
˗ Владислав Пукас – Best Chef Junior (закуска + основна страва) – золото;
˗ Катерина Цимбалюк – Best Pastry Chef Junior – срібло;
˗ Вікторія Гребінна – Художня робота з тіста (коровай) – золото;
˗ Назар Слободянюк – Крафтовий хліб – бронза;
˗ Світлана Воскресенська – Бенто торт – срібло;
˗ Білокур Богдан, Володимир Сошинський, Катерина Цимбалюк – Краща кулінарна школа року – Гран-Прі.



