Здобувачі вищої освіти вивчають ринок молодих сирів та морозива крафтового виробництва

2 листопада 2023 року проведено польові дослідження ринку молодих сирів та морозива. Здобувачі вищої освіти ВТЕІ ДТЕУ стали учасниками дегустації морозива джелато та молодих сирів крафтового виробництва компанії «Perfetto».
Анна Воскобойник, співзасновниця торгової марки «Perfetto», власниця ресторану «Amici», кондитерських «Perfetto», підприємець у сфері HoReCa з 16-річним досвідом роботи, автор рецепту легендарного торта «Херсон» розповіла учасникам дегустації про особливості крафтового виробництва молодих сирів та морозива джелато, кондитерських виробів.
Учасники заходу, відвідуючи ресторан "Аmici", де продають продукцію власного виробництва, вивчили характеристику молодих сирів, їх харчову та біологічну цінність, класифікацію, окремі етапи технології їх виробництва та контролю якості.
Пані Анна навела приклади з підприємницького досвіду як використовуються молоді сири власного виробництва у кондитерських «Perfetto» та піцерії «Amici» в рецептах страв, а також розкрила секрети окремих етапів приготування моцарелли, буррато, страчателли.
В меню дегустації цього разу входили молоді сири, італійська піца, морозиво джелато. Отож, молоді дослідники мали можливість на власні очі спостерігати за процесом проведення маркетингових досліджень, а саме: вивченням вподобань споживачів, тестуванням товарів-новинок на ринку, представленням асортименту товару, вивченням думки споживачів про продукцію до та після споживання.
Щиро дякуємо гостинній команді ресторану «Amici» та особисто Анні Воскобойник за можливість підвищити свій практичний досвід вивчення попиту споживачів, приклади формування брендового портфеля «Perfetto» та задоволення від споживання молодих сирів, морозива джелато, кондитерських виробів, піци крафтового виробництва «Perfetto».



