Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

10 листопада 2023 р. для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» та «магістр» проведено майстер-клас по приготуванню коктейлів з елементами сучасного оформлення.
Майстер-клас проводив Богдан Побережний, бармен ресторану «Clover». Спочатку була теоретична частина, де здобувачам вищої освіти бармен закладу розповів про класифікацію коктейлів, методів їх приготування, ази міксології, особливості використання льоду для коктейлів, а також детально розказав історію та смакові особливості алкогольних напоїв, які використовує в роботі. Також здобувачам було розкрито секрети використання барних аксесуарів: шейкер, джигер, гейзер, стрейнер і ложок у вигляді спіралі.

Потім учасникам майстер-класу було надано все необхідне для приготування коктейлів. Після цього здобувачі перейшли до практики та готували по одному із запропонованих барменом напоїв за такими категоріями: build (приготування в бокалі); stir (з використанням келиха-змішувача); shake (робота з шейкером).
В результаті кожен бажаючий учасник майстер-класу приготував такі класичні коктейлі: «Kingston Negroni», «Macca Margarita», «Bellini», «Pornstar martini». Також мали можливість ознайомитися з технологією та приготувати нові авторські коктейлі ресторану «Clover»: «Дим без вогню» – з використанням пістолету для приготування бульбашки з димним ароматом, «Троянда нічної стихії» – з цікавим ефектом підпалювання паперу з якої появляється справжня квітка, «Історія наших моментів» – особливістю якого є те, що бармен за допомогою фотокамери миттєвого друку зробив фотографію усіх учасників майстер-класу і прикріпив фото до коктейлю при його подачі.
По закінченню майстер-класу його учасники отримали можливість продегустувати свої напої та поділитися враженнями. Здобувачі вищої освіти дійшли до висновку, що коктейльна індустрія завжди готова дивувати та експериментувати, тому навіть більш незвичайні та оригінальні поєднання можуть стати тенденцією на майбутнє.
Під час заходу здобувачі вищої освіти отримали незабутній досвід та надихнулися новими напоями та їх подачею. Майстер-клас подарував усім присутнім позитивні емоції, нові яскраві враження, стимул для професійного зростання та безцінний досвід по приготуванню коктейлів у закладах ресторанного бізнесу.