У ВТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування та оздоблення кондитерських виробів»

22 листопада 2023 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування та оздоблення кондитерських виробів». Проводила майстер- клас Тетяна Лебідь, кондитер кав’ярні «TORTEMIE», а його учасниками були здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньою програмою «Харчові технології» ОС «бакалавр».
У затишній дружній атмосфері учасники заходу приготували карамельно-горіховий тарт. Як відомо, тарт - відкритий пиріг з начинкою всередині, що не покрита тістом. Зазвичай, тарт виготовляють з пісочного тіста, з солодкою чи пікантною начинкою, завдяки якій він може бути як десертом, так і основною стравою.
Тетяна Лебідь ознайомила учасників майстер-класу з секретами приготування пісочного тіста для тарту, а також солоної карамелі та глазурі «Гурме».
Майстер-клас відкрив для учасників майстер-класу дивовижний світ солодощів, виготовлених з любов'ю і майстерністю, подарував нові відкриття та враження. По закінченню майстер-класу усі його учасники отримали іменні сертифікати.



