Представники інституту взяли участь у Creative Chefs Summit

27 листопада 2023 року представники інституту, зокрема, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Семко Тетяна, здобувачі вищої освіти Білокур Богдан (гр. РТ-21 д(м)) та Крижанівська Амалія (гр. ХТ-11д), взяли участь у VII «Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії» - наймасштабнішому кулінарному заході України.
На саміті відомі шефи та ресторатори презентували концепції своїх мрій – закладів ресторанного господарства, які стали реальністю. Так, завдяки мріям творчих, захоплених своєю справою рестораторів реалізуються проєкти майбутнього, в неймовірних місцях відкриваються дивовижні ресторани, завдяки наполегливій праці шефи стають відомими, а про українську кухню дізнається увесь світ.
На сцені заходу шеф-кухарі та провідні ресторатори ділилися практичними навичками та сміливими ідеями створення страв, які є не просто кулінарними шедеврами, але й користуються великим попитом у споживачів. Євген Клопотенко, Анрій Мацюра, Ігор Мезенцев, Олександр Цвігун, інші відомі ресторатори демонстрували технологічний процес приготування унікальних кулінарних виробів, розповідали про особливості концепції очолюваних ними ресторанів, ділилися своїми мріями та планами на майбутнє. Кулінарне дійство супроводжувала Юлія Терлецька – глобальна бренд- амбасадорка української горілки Nemiroff, представниця барного ремесла, яка створювала унікальні алкогольні коктейлі.
Учасники заходу мали можливість на конкретних прикладах ознайомитися з практичними аспектами створення меню та ціноутворення, отримати відповідь на цікаве для всіх питання балансу між творчим підходом та комерційною діяльністю у ресторанній сфері.
Для викладачів та здобувачів вищої освіти Creative Chefs Summit – це унікальна можливість вивчити стратегії та методи ведення ресторанного бізнесу, що виходять за межі суто кулінарії. Пристрасть до улюбленої справи у поєднанні з діловою хваткою є передумовою успіху та справжнього визнання у ресторанному світі.



