У ВТЕІ ДТЕУ відбулася апробація можливостей інноваційного обладнання AMC для ресторанних технологій

18 січня 2024 року у лабораторії технології ресторанної продукції ВТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас з використання інноваційного обладнання AMC Premium Cooking System, яке пропонує новітні енергоощадні технології на домашній та професійній кухні. Керівником майстер-класу виступила Корчак Марина, співзасновниця ТОВ «Смарт Кукінг Клаб». Участь у заході взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, які мали можливість ознайомитися з особливостями кухонної системи преміум-класу AMC, її конструкцією та тонкощами роботи у різних технологічних режимах.
У наш час інноваційні підходи до технологічних рішень у ресторанних технологіях, зокрема забезпечення виробництва новітнім високоефективним обладнанням з інтелектуальними системами, є важливим фактором успіху ресторанного бізнесу. Десятиліття досвіду діяльності компанії AMC дозволяє трансформувати досвід та інновації в здорові та якісні продукти: приготування без додавання води, смаження без додавання жиру, парова обробка, швидке приготування, запікання та гратенування зберігають поживні речовини та природний смак, контролюється як час приготування, так і температура.
Учасники майстер-класу відкрили для себе можливості інноваційного обладнання АМС щодо приготування традиційних страв, із задоволенням продегустували корисні і смачні бульйони, підпечені відварені реберця, запечене без жиру куряче філе, різотто, приготовлені без води свіжозаморожені овочі та спечену без печі піцу. І все це у рази швидше, ніж зазвичай.
ВТЕІ ДТЕУ є першим навчальним закладом в Україні, в якому обладнання AMC Premium Cooking System апробується у освітньому процесі підготовки фахівців зі спеціальності «Харчові технології». Здобувачам вищої освіти відтепер доступним є суперсучасне та надзвичайно якісне обладнання, використання якого відкриває нові можливості приготування як щоденних страв, так і страв зі спеціального меню для гурманів.



