Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан»

23 січня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» долучилися до вебінару «Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан», організованому навчальним центром «Syrve», який займається автоматизацією закладів ресторанного господарства.
Спікеркою на заході була Динара Степовенко – практикуюча викладачка навчального центру «Syrve».
У ході вебінару учасники отримали інформацію про те, як правильно організувати облік в ресторані, щоб уникнути помилок та проблем. Динара Степовенко розповіла про основні принципи ресторанного обліку, про необхідні документи та звітність, а також про сучасні програми та інструменти для автоматизації обліку. Було надано рекомендації щодо того, як наповнювати програму обліку і як за допомогою тестового дня можна перевірити та відпрацювати усі моменти, які можуть виникнути в процесі відкриття закладу. Так як «двічі справити перше враження» – неможливо, тому Динара розповіла як працівники навчального центру «Syrve» допомагають уникати всіх помилок.
Було визначено, що правильно організований облік дозволяє: контролювати витрати та доходи; приймати обґрунтовані управлінські рішення; мінімізувати податкові зобов'язання; підвищити ефективність роботи підприємства. На прикладі практичних кейсів, які основані на реальному досвіді спікерки, було детально обговорено всі можливі ситуації, які можуть виникати в процесі обліку діяльності підприємств ресторанного бізнесу.
Вебінар дав можливість почерпнути нові знання та ознайомитися з сучасними тенденціями в ресторанному обліку. Прослуханий вебінар був пізнавальним, а отримана інформація – цікавою та актуальною, з урахуванням сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу.



