Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас»

11 березня 2024 року в рамках ХІІ Фестивалю студентської науки кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас» (керівник – асист. Пахомська О.В.) на тему «Масниця в Україні. Історія та традиції святкування», участь в якому взяли здобувачі вищої освіти спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».
Присутні на заході студенти виступили з тематичними доповідями та презентаціями про історію походження свята та особливості його святкування, а також рецептами приготування головного смачного атрибуту свята – млинців.
Після обговорення виступів члени гуртка перейшли до дегустаційної частини засідання – вони пригощалися солодощами та чаєм, а головне – млинцями з різними начинками, приготовленими ними ж самими напередодні.



