Представники кафедри туризму та готельно- ресторанної справи відвідали лекційно-практичний майстер-клас «Знайомі незнайомці: WOW-фактор доступних продуктів»

12 березня 2024 року у м. Львів (BankHotel) відбувся лекційно- практичний майстер-клас «Знайомі незнайомці: WOW-фактор доступних продуктів», яку відвідали представники кафедри туризму та готельно- ресторанної справи – завідувач кафедри Чорна Наталія, доцент Тетяна Семко та здобувач вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» Амалія Крижанівська.
Організований компанією Hoteliero, яка є відомим організатором головних подій в індустрії гостинності в Україні, захід зібрав калька сотень рестораторів, шеф-кухарів та кухарів, виробників та постачальників сировини, інвентарю, посуду та витратних матеріалів для ресторанної галузі, а також викладачів та студентів закладів освіти, гастроентузіастів. Перед присутніми у конференц-залі BankHotel виступили кращі фахівці ресторанної галузі:
ТЕМА 1 «Робота з власними (українськими) продуктами та використання їх в ресторані» (спікер – Максим Прихідько); ТЕМА 2 «Глобальне та локальне: як світові кулінарні техніки позволяють по-новому розкрити потенціал українських продуктів» (спікер – Артем Кабулахін);
ТЕМА 3 «Система кухонних дисплеїв, як помічник для кухаря» (спікер – Ігор Гречко);
ТЕМА 4: «Шпундра, верещака, галушки 2.0. Як на основі стародавніх рецептів приготувати страви для сучасного ресторану» (спікер – Андрій Северенчук);
ТЕМА 5 «Непопулярні коренеплоди. Новий смак відомих овочів» (спікер Олена Жаботинська);
ТЕМА 6 «(не)сучасна українська кухня» (спікер – Антон Гільчук); ТЕМА 7 «Wow-обладнання на професійній кухні. Техніка, що здатна дивувати, як новачків, так і справжніх кулінарних гуру» (спікер – Сергій Пастух);
ТЕМА 8: «Розмови про галицько-єврейську кухню та обід з трьох страв» (спікери – Маріанна Душар, Льоля Ланда).
Вже традиційно, заходи від Hoteliero – це високий рівень підготовки, високопрофесійні спікери, інтерактивні майстер-класи від провідних фахівців індустрії гостинності, а також колосальні можливості налагодити нові знайомства, набутих нових знань, розвинути «мякі» та професійні компетентності.



