У ресторані «Лезгинка» відбувся майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи

18 березня 2024 року у ресторані «Лезгинка» для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи.
Учасники майстер-класу дізналися чимало цікавого про гастрономічні та інші традиції Грузії, багатої своїми самобутніми і історією та культурою, а головне, – навчилися готувати один з найпопулярніших видів хачапурі – по-аджарськи. Так, шеф-кухар Андрій розповів учасникам майстер-класу тонкощі приготування правильного тіста, а також хитрощі створення ідеального «човника». Закінчився майстер-клас – дегустацією створених власними руками кулінарних шедеврів. Дякуємо ресторану «Лезгинка» в особі керуючого Тхоржевського Вадима та шеф-кухаря Поліщука Андрія за проведений майстер-клас, який подарував усім його учасникам не лише позитивні емоції та яскраві враження, але й нові навички та вміння!



