Проведено студентський круглий стіл на тему «Тенденції та тренди розвитку технологій харчових виробництв та ресторанного господарства»

19 березня 2024 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи проведено студентський круглий стіл на тему «Тенденції та тренди розвитку технологій харчових виробництв та ресторанного господарства», участь у якому взяли здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».
З вітальним словом перед учасниками круглого столу виступила завідувач кафедри, д-р істор. наук, професор Чорна Н.М., яка наголосила на важливості заходу, який поєднав студентську молодь, зацікавлену в оволодінні знаннями щодо широкого кола проблем розвитку харчової промисловості та ресторанного господарства. Перед присутніми виступили семеро здобувачів вищої освіти, зокрема:
1. Єлизавета Демешко (гр. ГРС-22д) – доповідь на тему «Тренди ресторанного бізнесу: українські реалії та закордонний досвід».
2. Катерина Комісаренко (гр. ГРС-31д) – доповідь на тему «Сучасні формати закладів ресторанного господарства: порівняльна характеристика».
3. Анастасія Косинець (гр. ХТ-21д) – доповідь на тему «Сучасні тенденції та новації розвитку харчової промисловості».
4. Тетяна Бойко (гр. ХТ-12д) – доповідь на тему «Пастила: традиційний десерт у контексті сучасних трендів здорового харчування».
5. Анастасія Слуцька (гр. ХТ-41д) – доповідь на тему «Новації у технологіях хлібобулочного виробництва».
6. Євгенія Загалило (гр. ХТ-21д) – доповідь на тему «Сучасні тенденції в приготуванні соусів».
7. Анастасія Кліпінська (гр. ХТ-41д) – доповідь на тему «Технологія приготування торта «Наполеон» з використанням локальної сировини».
Цікаві доповіді, натхненні доповідачі, дружня атмосфера та взаємна зацікавленість у тематиці, що була винесена на обговорення, забезпечили усім учасникам круглого столу набуття нових знань, поглиблення фахових та універсальних компетентностей.



