Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»

21 березня 2024 року в рамках ХІІ Фестивалю студентської науки кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Технолог» (керівник – доц. Фіалковська Л.В.) на тему «Комбіновані продукти харчування на основі рослинної сировини та технології їх виробництва».
На засіданні з доповідями виступили четверо здобувачів вищої освіти:
Тептюк Павло (гр. ХТ-21д) – тема доповіді «Загальна характеристика і класифікація харчових виробництв та основних технологічних систем»;
Загалило Євгенія (гр. ХТ-21д) – тема доповіді «Технологія виробництва морозива з комбінованим складом»;
Кривонос Данило (гр. ХТ-31) – тема доповіді «Створення комбінованих м’ясних продуктів»;
Кутузов Павло (гр. ХТ-11дсп) – тема доповіді «Poзpoбкa тexнoлoгiï мoлoчниx нaпoïв з кoмбiнoвaним склaдoм»;
Засідання студентського гуртка засвідчило високий рівень підготовки здобувачів вищої освіти, які виступили з доповідями, а також зацікавленість усіх присутність у дослідженні технологій харчових виробництв.



