Науково практичний семінар на тему:„ Формування борошняних виробів та елементів оздоблення з дріжджового тіста ”
26 травня 2015 р. в новій лабораторії ТПРГ №2 асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворук В.М відбувся науково практичний семінар на тему:„ Формування борошняних виробів та елементів оздоблення з дріжджового тіста ”. Із вступним словом виступила завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи д.е.н., професор Левицька І.В., яка привітала учасників семінару і наголосила на актуальності теми.
З доповіддю на тему: «Актуальність вживання борошняних виробів споживачами підприємств закладів ресторанного господарства» виступив асистент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворук В.М., потім ним же було продемонстровано виконання формування борошняних виробів різної конфігурації та елементів оздоблення з дріжджового тіста. По закріпленню здобутих, як теоретичних так і практичних навичок, учасники семінару, а зокрема представники груп ТРГ-11(м), ГРС-11(м), ГРС-11(м)з, ГРС-31 власноруч демонстрували практичне виконання з наданням певної конфігурації борошняним виробам з відповідними начинками та фаршами. По закінченню семінару відбувся конкурс на найкращу форму, та елемент оздоблення борошняних виробів, в якому перемогли учасники групи ТРГ-11(м), а також дегустація власноруч сформованих та випечених пиріжечків.
![]() |
![]() |