Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

   26 вересня 2015 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася грандіозна подія – святкування Дня туризму. Почесними гостями заходу були: Радник Міністра аграрної політики та продовольства України Лієв Олександр Сергійович, керівник управління Київської міської держадміністрації Тараненко Антон Павлович, заступник керівника Центру розвитку туризму Київської обласної державної адміністрації Кирил Воронін, менеджер з персоналу туристичної компанії «CORAL TRAVEL» Лавренчук Юлія Андріївна, боєць полку «Азов» Романов Олег Олександрович, боєць, інструктор полку «Азов» та студент КНТЕУ Іванов Дмитро Дмитрович.

   Відкриваючи свято, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Мазаракі Анатолій Антонович сказав: «Кожна людина хоче пізнати світ, а туризм – це і є той метод, що дозволяє його пізнати. Вітаю Всіх із Днем туризму!» Програма святкування вражала масштабністю та фантазією організаторів. На учасників чекали цікаві конкурси та змагання: туристичний квест, спортивні змагання, інтелектуальні ігри та різноманітні конкурси, майстер-класи, футбольний матч, презентація туристичного клубу «Еверест» та головна подія, що стала вже традицією святкування Дня туризму – кулінарний конкурс кулінарів фестивалю українських регіональних кухонь де команда із Вінницького торговельно - економічного інституту «Вінницькі мисливці» під керівництвом асистента кафедри туризму та готельно – ресторанної справи Криворук В.М., зі здобувачами групи ХТІ – 41 Балабух Марією, Дзісь Наталією, готували м’ясну страву з назвою «Вінницький серцеїд», та зі здобувачами групи ХТІ – 31 Салій Наталією, Зразюк Марією готували рибну страву «З любов’ю Амура на хвилях Південного Буга» які у змаганні за підсумками журі отримали бронзові нагороди та сертифікати.