Участь представників інституту у ІІІ Форумі «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості»
16-17 жовтня 2025 року на базі Національного університету харчових технологій відбувся ІІІ Форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості», участь у якому взяла канд. техн. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяна Семко.
Серед важливих тем, які зазнали представлення на форумі упродовж першого дня його роботи – тренди та стратегії розвитку підприємств харчової галузі, інноваційні харчові технології та продукти для HoReCa, глобалізація та сталий розвиток у туристичній індустрії, економічні тренди: інновації та виклики, ін. Другий день був насичений виїзними заходами, серед яких відвідування крафтового виробництва «М’ясоріг», Київського БКК, медоварні «Сікера». Захід запам’ятався також потужною виставкою- продажем та дегустаціями продукції промислових і крафтових виробництв, в тому числі Вінниччини.
Форум, таким чином, став потужним майданчиком для живого діалогу виробників, науковців і представників HoReCa, на якому народжуються ідеї та партнерства.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює слова вдячності організаторам за можливість долучитися до форуму та надихнутися на продовження наукової та дослідницької діяльності у сфері харчових та крафтових виробництв.