Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас із приготування хачапурі
21 жовтня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями G13 Харчові технології, J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / 241 Готельно-ресторанна справа, J3 Туризм і рекреація проведено майстер-клас із приготування хачапурі.
Захід відбувся у ресторані «Лезгинка», під керівником шеф-кухаря закладу Андрія Поліщука, і був покликаний навчити усіх його учасників кулінарній техніці приготування традиційної грузинської страви, а також об’єднати студентів першого та другого року навчання, які становили собою більшу частину присутніх на майстер-класі здобувачів, у дружній атмосфері заради налагодження комунікації та спілкування.
За словами шеф-кухаря Андрія Поліщука, приготування хачапурі по-аджарськи, а саме його готували на майстер-класі, є простим: дріжджове тісто на яйцях та кефірі, начинка з сулугуні і бринзи. Цю страву без проблем можна приготувати самостійно вдома, на будь-яке свято або просто на вечерю. Проводячи майстер-клас, шеф-кухар власноруч готував страву та особисто показував, як правильно замішувати тісто, готувати начинку та формувати виріб.
Завершився захід дегустацією хачапурі, власноруч приготовлених кожним із учасників, а також обговоренням набутих кулінарних навичок та отриманих вражень.