Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

22 жовтня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями G13 Харчові технології / 181 «Харчові технології», J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг 241 «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас «Використання смарт-технологій у автентичній українській кухні», під керівництвом адміністратора кейтерингової компанії «Щастя Є», випускника ВТЕІ ДТЕУ Богдана Білокура.

Богдан презентував дві авторські страви, ідеї для яких почерпнув із рецептів старовинної української кухні, – «Вертута з бринзою і кропивою на подушці з соусу тар-тар з грецьким йогуртом» та «Кульбабові крильця в чилі-глазурі із перцевим соусом», які було приготовано з використанням smartcookingsystem – інноваційного обладнання АМС, наявного у лабораторії закладу освіти. Особливості роботи обладнання представила Корчак Марина, співвласниця дистриб’юторської компанії.
Кожен з учасників майстер-класу під пильним керівництвом Білокура Богдана власноруч приготував заплановані страви, проявивши при цьому свої кулінарні здібності та втіливши в оформленні страв власні творчі ідеї. Здобувачі вищої освіти набули досвіду використання різних кулінарних технік, сучасних тенденцій застосування соусів, спецій, елементів декору та оцінили смаки приготовлених страв.
Учасники майстер-класу висловлюють слова вдячності Богдану Білокуру за можливість набути досвіду приготування страв автентичної української кухні з використанням інноваційного обладнання. Безумовно, враження та емоції, отримані здобувачами від участі в заході, запам’ятаються надовго та сприятимуть їх професійному зростанню і становленню як фахівців своєї справи.