Майстер-клас із приготування піци в кафе-пастерії «у MAMAН»
15 жовтня 2015 року в рамках святкування Днів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи проводився майстер-клас із приготування піци в кафе-пастерії «у MAMAН», у якому взяли участь здобувачі вищої освіти груп ХТІ-11д, ГРС-21д, Т-21д, ХТІ-21д,ГРС-41д Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Під час майстер-класу Денис Задорожнюк (здобувач групи ГРС-21) розповів про кафе-пастерію «у МАМАН», зазначив, що це перша і єдина вінницька пастерія, де можна скуштувати 6 видів італійських макаронів, які готуються виключно з твердих сортів пшениці, всі страви виготовлені за найдосконалішими рецептами італійських кухарів. Повар Вадим продемонстрував приготування різних видів італійських піц на дровах, після чого учасники майстер-класу пригостилися виготовленими піцами та чаєм, відчули атмосферу комфорту і домашнього затишку.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |