Студенти ВТЕІ відвідали I Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFest-2015»
5 листопада 2015 року студенти спеціальності «Харчові технології та інженерія» I-IV курсів ВТЕІ КНТЕУ відвідали I Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFest-2015», що проводився у м. Києві протягом 4-6 листопада. Фестиваль відбувся вперше з ініціативи Українського кулінарного союзу в межах Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу. Програма фестивалю включала АРТ-КЛАС у номінаціях скульптура з пастилажу, робота з мастики, святковий торт, ексклюзивний весільний торт; індивідуально-практичний клас у номінаціях вегетаріанська страва, національна страва, ресторанний десерт, а також кращий шеф-кухар класу категорії Р за участі юніорів.
Студенти ВТЕІ КНТЕУ відвідали різноманітні майстер-класи від українських та зарубіжних шефів із Польщі, Білорусії, Сербії, Ізраїлю, Хорватії, Палестини, Туреччини, Індії, Саудівської Аравії та Ісландії. Також усі присутні мали можливість продегустувати страви, солодощі та напої, представлені на виставці. Здобувачі вищої освіти мали змогу познайомитися особисто з такими видатними шеф-кухарями як Роман Давід Таубер – ректор Академії готельного менеджменту і ресторанного господарства у Познані, Джозер Арбіз – член Асоціації шеф-кухарів Ізраїлю, а також з відомим в Україні колумбійським шеф-кухарем Ектором Хіменесом Браво. Відвадавши фестиваль, студенти ВТЕІ КНТЕУ отримали цінний досвід у галузі кулінарії, познайомилися з найновішою технікою, а також прийняли участь у юніорському турнірі з кулінарії, гідно представивши свій ВНЗ. У студентів інституту залишилися позитивні враження, яскраві фото, а головне уміння та знання, що стануть корисним у майбутній діяльності.
![]() |