Майстер-клас «Інноваційні страви з риби та гідробіонтів»
9 грудня 2015 року в лабораторії ТПРГ №2 провідним шеф-кухарем ресторану «Марсель» Наталією Вікторівною Хардіною був проведений майстер-клас на тему: «Інноваційні страви з риби та гідробіонтів» за підтримкою асистента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Криворуком В.М. та доцентом кафедри, к.т.н. Соломон А.М. Захід відвідали групи ХТІ-21д, ХТІ-31д, ХТІ-41д та асистент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Завальнюк В.В. і завідувач лабораторії ТПРГ Нікон С.Г.
Шеф-кухар ресторану «Марсель» приготувала інноваційну страву «Короп в пивному клярі». Під час приготування вона показала всі тонкощі та високий професіоналізм по приготуванню цієї страви. Одночасно здобувачі групи ХТІ-21д приготували свої рибні страви, а зокрема: Коваль М., Гончарук І. «Тіляпія в кисло-солодкому соусі»; Котов Д., Маслюк Ю. «Тріска в клярі з апельсиновим соусом»; Онофрійчук І. «Сібас з розмарином та морською сіллю в борошняній оболонці»; Окунь О., Каракулова О., Шевчук Н., Мельник І. «Окунь на грибній подушці з соусом «Тар - Тар»; Іващенко В., Мантак З., Хіхлуха Р. «Дорада запечена з томатами зі смородиновим соусом». Після майстер-класу студенти презентували свої власноруч виготовлені страви шеф-кухарю ресторану «Марсель». Вона була приємно вражена високим рівнем і навичками готування таких страв. В ході презентації Наталія Вікторівна давала слушні рекомендації та настанови по приготуванню рибних страв. По закінченню майстер-класу відбулась довгоочікувана дегустація, де учасники заходу отримали нові смакові відтінки, враження від споживання рибних страв.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |