Студент ВТЕІ КНТЕУ прийняв участь у I Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFest-2015»
4-6 листопада 2015 року в Києві студент групи ХТІ-21д Маєвський Євген взяв участь від ресторану «Ile de France» у І Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST»-2015. Організатором фестивалю виступив Український кулінарний союз за підтримкою Київського національного торговельно-економічного університету. Маєвський Євген взяв участь у категорії юніорів в номінації «Страви з птиці», де готував «Французький півник кокюле під кисло-солодким соусом», в результаті чого міжнародного класу журі достойно його оцінили надавши йому п’яте місце та сертифікат за участь в І Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST»- 2015.
![]() |