Відкрите засідання дискусійного клубу «Товарознавство та експертиза товарів» на тему: «Проблеми ідентифікації непродовольчих та продовольчих товарів»
17 лютого 2016 р. о 14.10 в ауд. 41, к.1, в рамках проведення Фестивалю студентської науки на факультеті товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи, на кафедрі товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва відбулось відкрите засідання дискусійного клубу «Товарознавство та експертиза товарів» на тему: «Проблеми ідентифікації непродовольчих та продовольчих товарів», на якому були присутні завідувач кафедри Власенко І.Г., керівник дискусійного клубу Сіренко С.О., доценти кафедри Григоренко І.В., Дзюмак М.А., Тернова А.С., Корпан О.С. та магістранти груп ТКЛ-11(м) і ТЕМС-11(м).
Завідувач кафедри, доктор медичних наук, професор Власенко І.Г. виступила з доповіддю на тему: «Проблеми безпечності харчових продуктів». Активну участь в обговоренні проблеми ідентифікації товарів взяли магістри Кузик О., Ковальчук А., Щерба О., Кузьменко Т. та інші. Жваву дискусію викликала доповідь Невеличко Т. на тему: «Ідентифікаційні ознаки ювелірних виробів, що мають культурну цінність» (керівник Григоренко І.В.).
![]() |
![]() |