Участь в установчому засіданні Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» громадської спілки «Український кулінарний союз»
Директор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Н.Л. Замкова взяла участь в установчому засіданні Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» громадської спілки «Український кулінарний союз», яке відбулося 12 квітня 2016 року у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ. Метою створення «Подільської гільдії кулінарів» є організація і активізація зусиль рестораторів, освітян і фахівців ресторанного господарства у справі популяризації та розвитку української кухні, впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва, інтеграція у світовий професійний простір та обмін досвідом, сприяння підвищенню культури харчування та рівня вітчизняного сервісу, туристичної привабливості Подільського краю.
![]() |
![]() |