Міжвузівській круглий стіл на тему: «Інноваційні управлінські технології в готельно-ресторанному бізнесі»
28 квітня 2016 року в 17 аудиторії, к-1, кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено міжвузівський круглий стіл на тему: «Інноваційні управлінські технології в готельно-ресторанному бізнесі». На заході взяли участь представники Вінницького національного аграрного університету, готельно-ресторанного комплексу «River Rood», ресторану «Вінниця», BIGMAN COFFEE.
Представником від Вінницького національного аграрного університету була Семко Т.В. Її доповідь на тему: «Інноваційні технології (ІТ) в управлінні підприємствами готельно-ресторанного бізнесу» була цікавою та пізнавальною, але при виступі більше уваги було зосереджено на настановах та політиці в сфері якості харчових продуктів, оскільки заклади готельно-ресторанного бізнесу повинні гарантувати те, що продукція є безпечною для споживання і відповідає потребам клієнтів. На круглому столі з доповідями виступили і здобувачі вищої освіти групи ГРС-31д Дорожинська Ю.Ю. та Яцюрук О.О. Ними було розкрито питання щодо основних тенденцій розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні та ролі автоматизації в управлінні діяльності готельного бізнесу. Директор готельно-ресторанного комплексу «River Rood», ресторану «Вінниця», BIGMAN COFFEE під час виступів розкрили основні аспекти розвитку ресторанного бізнесу та використання інноваційних напрямків у їх діяльності.