Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

5 березня 2020 року Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ долучився до участі у семінарі «Запровадження системи професійної атестації менеджерів (управителів) житлового будинку (групи будинків) як вимога часу», який організовано Експертною Галузевою Асоціацією України «ЕМАУ» у м. Вінниця.
Наталія Замкова, директор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, розповіла про важливість ефективної взаємодії сфери освіти та ринку праці в житловій сфері через спільне навчання. Співробітництво ВТЕІ КНТЕУ з навчальним центром «ЕМАУ-Академія» розпочалося з підписання заяви про приєднання до «Меморандуму про взаємодію та співпрацю між ГС «ЕМАУ» і закладами освіти України» та укладання угоди про проведення Навчальним центром «ЕМАУ-Академія» навчання за курсом «Організація діяльності з управління житловим комплексом» на базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.

У липні 2019 року на базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ успішно завершили навчання фахівці з управління в житловій сфері, які опановували курс «Організація діяльності з управління житловим комплексом». Слухачами курсів було складене підсумкове тестування, за результатами якого отримано документ ВТЕІ КНТЕУ.
Вже в квітні 2020 року Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ готовий прийняти нові групи слухачів на навчання.
Щиро дякуємо партнерам – Експертній Галузевій Асоціації України «ЕМАУ» та Навчальному центру «ЕМАУ-Академія» за співпрацю.