Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху в складних умовах фізичного дистанціювання!!!
Онлайн-навчання дає безмежні можливості!
13 травня 2020 року учасники Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ брали участь у веб-семінарі "Успішна самопрезентація" від компанії "Трансформація - Успіх" та Ірини Дейнеко та Ольги Маліхатко.

Сьогодні від фахівців з розвитку навичок 21 століття почули про те, як управляти враженнями про себе, про мистецтво самопрезентації у різних життєвих ситуаціях. Актуальною для учасників веб-семінару була інформація про те, як успішно пройти інтерв'ювання при прийомі на роботу, адже при поганій самопрезентації можна втратити можливості мати хорошу роботу. Дякуємо "Трансформація - Успіх" , Ірині Дейнеко та Ользі Маліхатко за можливість прийняти участь у веб-семінарі!
Учасники заходу скористалися своїм шансом зараз, щоб вийти з карантину з новими можливостями.
Сьогоднішня криза і карантин – це можливість зробити величезний крок назустріч новому.
Ми готові використовувати її як можливість зробити прорив у освітньому процесі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ.