Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства та науково-педагогічного персоналу – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху в складних умовах фізичного дистанціювання!!!
Онлайн-навчання дає безмежні можливості!
1 червня 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти ВТЕІ КНТЕУ взяли участь у вебінарі "Комплексна логістика: закупівлі, склад, транспорт" – від провідної у світі CEO консалтингової компанії «Центр бізнес технологій ТОТ» та спікера Ольга Пестрецова-Блоцька.

Учасники вебінару дізналися про фактори побудови корпоративного ланцюга постачань;️ ️механізми управління запасами та їх контролю; про технології управління закупівлями оптимальні для вашої компанії (зокрема Just-in-time, Total Quality Management); про ефективність організації роботи складу та управління складськими витратами; про ефективність управління перевезеннями і транспортною логістикою.
Щиро дякуємо Ользі Пестрецова-Блоцькій за обмін досвідом, ознайомлення з проблемами логістики в період пандемії, погляд на майбутнє логістики в ланцюгах харчової промисловості, зокрема масложирової галузі, практичні поради щодо виходу логістичного бізнесу з карантину та можливість підвищення професійного рівня!
Учасники Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ скористалися своїм шансом зараз, щоб вийти з карантину з новими можливостями!
Сьогоднішня криза і карантин – це можливість зробити величезний крок назустріч новому.
Ми готові використовувати її як можливість зробити прорив у освітньому процесі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ.