Участь викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у роботі Міжнародної науково-практичній конференції «Технологія харчових продуктів і комбікормів»
25 вересня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичній конференції «Технологія харчових продуктів і комбікормів» (засідання відбулося в он-лайн режимі).
Предметом обговорення стали стандарти якості харчової сировини та їх гармонізація з європейськими нормами, проблеми удосконалення контролю якості, продовольчої безпеки та охорони довкілля.
Крім відомих українських науковців, учасниками конференції були провідні вчені з Сербії, Польщі, Болгарії, Грузії. Організатором заходу виступила Одеська національна академія харчових технологій.