Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя членів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
24 вересня 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ брали участь у логістичному online марафоні на тему «Оптимізація роботи складу та ефективна мотивація складського персоналу!»

Спікери марафону Дмитро Корнієнко - керівник відділу логістики компанії «АСТ – Світлотехніка» та Олексій Коваленко - партнер консалтингової компанії Retail IQ поділилися власним досвідом організації роботи відділу логістика на своїх підприємствах. Говорили про те, як підтримувати ефективну роботу директора з логістики незалежно від масштабу підприємства, як забезпечити ефективне управління персоналом складу та грамотне ведення складським господарством.
У слухачів викликали жваву дискусію проблеми оптимізації роботи складу, можливості мотивації персоналу складського господарства, що дозволяє підвищити швидкість роботи складу в усіх ланках, і в кінцевому результаті вчасно виконати замовлення.
Щиро дякуємо шановним спікерам Дмитру Корнієнко та Олексію Коваленко, модератору – Сергію Ярома, event manager «Хаскі Менеджмент» за обмін досвідом, ознайомлення з власними кейсами, практичні поради щодо ефективної організації складського господарства, за можливість участі у заходах практичного спрямування.
Підтримуємо думку організаторів марафону, що в теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог!
Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!