Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя членів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
24 вересня 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ брали участь у засіданні Клубу Закупівельників, яке було присвячене надважливій темі: «Взаємодія зі стейкхолдерами та внутрішній PR відділу закупівель».

Спікери засідання – Вікторія Кравченко (IPSM Partner, Head of Marketing & PR) та Марина Безрукова (член правління ПрАТ «НЕК «Укренерго»), Андрій Янюк (експерт із закупівель в нафтогазовій сфері) поділилися власним досвідом організації роботи відділу закупівель, налагодження ефективної взаємодії відділу закупівель та іншими функціональними підрозділами компанії. На думку експертів, оптимізація роботи відділу закупівлі напряму впливає на фінансовий результат компанії, а його підпорядкованість напряму CEO постійно потребує контролю.
Жваву дискусію викликали питання організаційної культури компанії та її впливу на вмотивованість закупівельників. В практичних кейсах було представлено можливості вирішення проблем відділу закупівлі та визначено шляхи покращення комунікації з ключовими стейкхолдерами, обґрунтовано механізм формування позитивного іміджу відділу закупівель та інструменти його реалізації.
Щиро дякуємо шановним спікерам Вікторії Кравченко, Марині Безруковій, Андрію Янюк та організаторам заходу – House of Knowledge, youcontrol.com.ua - Ю-Контрол і Комерційні та державні закупівлі України - Zakupki.Prom.ua за обмін досвідом, ознайомлення з власними кейсами, практичні поради щодо ефективної організації відділу закупівлі, за можливість участі у заходах практичного спрямування.
В теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог! Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!