Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя членів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
29 вересня 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ брали участь у майстер-класі від офіційного партнера 15-го Українського Студентського Фестивалю Реклами та креативної індустрії, що буде здійснювати оцінювання конкурсних робіт в цьому році.

Спікерами майстер-класу були:
- від Офіційного Партнера конкурсу – Антоніу Сантуш (Менеджер Проєкту Європейського Союзу - Міжнародної організації праці). Його виступ відбувався англійською мовою;
- від креативної індустрії – Олег Крупа – засновник агентства Krupa Production.

Доповіді спікерів викликали жваву дискусію серед учасників заходу.
Олег Крупа показав на власних прикладах, як розробляти 2D анімаційні відеоролики, поділився секретами використання сучасного програмного забезпечення для підготовки відеореклами, відповів на ряд запитань, пов'язаних з майбутньою спеціальністю здобувачів ОП «Маркетинг», ОП «Інформаційні системи і технології в бізнесі», поділився секретами успішного працевлаштування та отримання Гідної винагороди за свою роботу.
Увагу учасників отримала інформація Олега Крупа про роботу команди з підготовки відеореклами, де ним визначено як налагоджена співпраця між маркетологами та фахівцями з інформаційних систем і технологій в бізнесі впливає на ефективність рекламної компанії вітчизняних та зарубіжних підприємств.
Надважливим виступ Антоніу Сантуш став для здобувачів ОП «Переклад», оскільки вони мали можливість слухати майстер-клас англійською мовою, бачити практику роботи перекладача.
Щиро дякуємо шановним спікерами Антоніу Сантуш, Олегу Крупа, модератору заходу - Євгенію Ромату за можливість віч-на-віч спілкуватися з успішними в своїй спеціальності фахівціями.

В теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог!
Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!