Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
28 жовтня 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти - слухачі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ брали участь у вебінарі "The Unicheck edu cational community", який проходив в рамках проєкту по обміну досвідом в диджатилізації освіти.
Головною метою вебінару було надати можливість українським освітянам комплексно поглянути на процес впровадження сучасних технологій в освітній процес. Учасники заходу дізналися про досвід використання антиплагіатних систем для забезпечення академічної доброчесності, почули про проблеми, які важливо вирішувати при використанні антиплагіатних систем.

Щиро дякуємо організаторам за можливість участі у відкритому заході практичного спрямування. В теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог!
Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!