Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Наукова студія «Цифрова трансформація в громадах» кафедри менеджменту та адміністрування (керівниця – Ніколіна І.І.) продовжує цикл зустрічей з фахівцями-практиками в онлайн-форматі, мета яких – відкрити для студентів, що навчаються за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» нові аспекти їхньої майбутньої професійної діяльності.
Зокрема, 11 листопада 2020 року відбувся третій онлайн-тренінг на тему «Ефективне використання відкритих даних. Боротьба з корупцією на основі відкритих даних», який провів менеджер програм Фонду Східна Європа (East Europe Foundation), зокрема, Програми USAD/UKaid «Підзвітність та публічність у державних закупівлях та послугах» Павло Радченко.

Що таке відкриті дані та їх особливості; екосистема відкритих даних та становлення відкритих даних в Україні; типи та принципи відкритих даних; інструменти на основі відкритих даних, зокрема, сервіси-переможці конкурсу Open Data Challenge: «Суд на долоні», «Monitor.Estate – автоматичний юридичний аудит об’єктів нерухомості онлайн», «Прозора інфраструктура», «Зазирни у відкриті дані чиновників», «Опендатабот» – ці та багато інших питань презентував експерт у ході тренінгу. Чудові візуалізації сприяли формуванню у кожного учасника онлайн-зустрічі розуміння значення відкритих даних для ефективності і якості публічної, громадської та особистої діяльності.
В онлайн-заході взяли участь понад 80 учасників – здобувачі вищої освіти ОП «Публічне управління та адміністрування», ОП «Інформаційні системи і технології в бізнесі» і викладачі кафедри менеджменту та адміністрування.
Онлайн-тренінг пройшов цікаво та корисно!