Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

19 листопада викладачі кафедри іноземної філології та перекладу взяли участь в інтерактивному міжнародному воркшопі, організованому Гавайською філією TESOL. Як створити комфортне освітнє асинхронне та синхронне освітнє середовище, як не втратити якість навчання і мотивувати студентів до систематичної співпраці – ці питання стали ключовими для панельної дискусії 60 викладачів із різних країн світу. Колеги ділилися кращими практиками «віртуальної» роботи зі студентами, обмінювалися «лайфхаками» занурення в предмет в умовах віддаленого навчання.
Доценти Гладьо С.В. та Чугу С.Д., які стояли у витоків міжнародної організації TESOL Ukraine, розповіли закордонним колегами про особливості дистанційного навчання філологічних дисциплін у ВТЕІ КНТЕУ, у тому числі на платформах Moodle, Zoom, Skype. Гавайські колеги були приємно вражені методичною адаптивністю та інноваційністю наших практик і висловили сподівання на подальшу інтеграцію вишу в міжнародне освітнє середовище. Дякуємо всім учасниками воркшопу за небайдужість і активність!