Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

17 грудня 2020 р. науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», взяли участь у вебінарі «Робимо модуль доставки на своєму сайті, що потрібно ресторану?», який відбувся в рамках міні-курсу «Як правильно запустити доставку?».
Доповідачем виступив Герасим Мосейчук – партнер закладів «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar», «Пара булок і компот», «Велика львівська канапка». Саме він в карантин і кризу взяв на себе налаштування бізнес-процесів із запуску доставки для 3-х закладів, яка досі зростає в обсягах продажу. Були обговорені питання щодо розробки сайту по доставці страв закладів ресторанного господарства; як саме має працювати і який вигляд повинен мати даний сайт, щоб функціонально привертати увагу. Визначено, як працювати на доставці та як просувати власний заклад на ринку конкурентів. Доповідач детально описав, яка повинна бути проведена робота з клієнтом дистанційно, щоб його не втратити, та як дистанційно йому «посміхнутись», щоб він ще не один раз скористався послугами закладу.

«Для того, щоб вийти на Орбіту, або хоча б відірватися від землі – необхідно мати енергію. Якщо немає енергії – нічого не вийде», – підкреслив Г. Мосейчук і закликав не боятися, а діяти та шукати нові шляхи для отримання прибутку в період кризи.
В цілому захід був цікавий та в сучасний період досить актуальний.