Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

10 березня 2021 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар на тему: «Особливості збутової політики туристичного підприємства», доповідачем на якому виступила комерційна директорка ПП «Туристичне агентство «Діол-Тур» Ольга Андрущак.
О. Андрущак на прикладі зазначеного підприємства та з урахуванням власного багаторічного досвіду роботи у туристичній сфері розповіла про особливості організації діяльності туристичного агентства, його співпраці з туристичними операторами, контактів з іншими туристичними агентствами, налагодження та реалізації взаємин зі споживачами туристичного продукту. Не обійшлося без аналізу впливу на діяльність туристичних підприємств пандемії Covid-19, яка не лише стала серйозним випробуванням, але й відкрила нові можливості.
Участь у заході взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Туризм». Низка запитань до О. Андрущак та жваве обговорення, безперечно, засвідчили актуальність визначеної тематики та своєчасність проведеного заходу.