Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

14 квітня 2021 року директор інституту Наталя Замкова, завідувач кафедри права Тетяна Сухоребра та доцент кафедри права Ірина Білоус брали участь у міжнародній конференції «Служба волонтерів як необхідна складова надання сервісів для вразливих груп користувачів суду», організованій Проєктом ЄС «Право-Justice» в межах реалізації нової фази Ініціативи «Модельні суди». Під час конференції було презентовано службу волонтерів як необхідну складову надання сервісів для вразливих груп населення та був представлений литовський досвід провадження волонтерських сервісів у судах. Учасники також обмінялись досвідом щодо впровадження Служби волонтерів в українських судах.
На міжнародній конференції керівник апарату Вінницького апеляційного суду Наталя Король розповіла про зародження і становлення служби волонтерів у Вінницькому апеляційному суді: від підписання меморандуму про співпрацю з Вінницьким торговельно-економічним інститутом до початку роботи, та презентувала роботу студентів правників ВТЕІ КНТЕУ, які з 1 березня 2021 працюють судовими волонтерами у суді.
Завершилася онлайн-зустріч офіційною церемонією підписання Меморандуму про співпрацю між Вінницьким апеляційним судом, Вінницьким міським судом, Вінницьким торговельно-економічним інститутом КНТЕУ та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області.

В рамках співпраці студенти ВТЕІ КНТЕУ, які навчаються за спеціальністю «Право» мають можливість з перших курсів працювати судовими волонтерами у Вінницькому міському суді Вінницької області, Вінницькому апеляційному суді та Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області.