Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

29 квітня 2021 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано семінар на тему: «Тренди сучасного ресторанного бізнесу», доповідачем на якому виступив Валерій Сиверчук – відомий ресторатор, керуючий партнер мережі смачних закладів «Файні справи», до складу якої входять добре відомі усім нам ресторани «Лезгінка», «АССА», «Ред Зепелін», «Джорджіан Фекторі», «Останнє китайське», кав’ярні «Чорна кішка Білий кіт», гастро-бар «Батискаф», кондитерські «Мус-Мус» та «Батискаф Сфітс».
З урахуванням досвіду діяльності закладів ресторанної мережі «Файні справи» пан Валерій окреслив основні тренди ресторанного бізнесу у 2021 р., значно зумовлені пандемією та її наслідками. Серед головних – збільшення на ринку частки закладів формату casual food, які працюють з невеликим середнім чеком та мають велику пропускну спроможність; збільшення попиту на заклади зі швидким приготуванням замовлених страв, адже гості все менше готові чекати; зростання зацікавленості гостей у organic food, у зв’язку зі зростаючим усвідомленням того, що «ми є те, що ми їмо»; зростаюча прихильність ресторанів принципу zero waste, який передбачає максимальне використання можливостей кожного продукту. Не обійшлося і без доставки страв та кулінарних виробів, використання локальних продуктів рослинного походження, діджиталізації, персоналізації та технологій для керування споживацьким досвідом, ін., які вже встигли стати звичною справою для багатьох рестораторів.

Участь у семінарі взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Харчові технології». Низка запитань до В. Сиверчука та жваве обговорення, безперечно, засвідчили актуальність визначеної тематики та своєчасність проведеного заходу, а натхненність запрошеного доповідача, його захоплення своєю справою передалися усім присутнім і вкотре засвідчили: «Все що робиться з любов'ю, приречене на успіх».