Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

29 квітня 2021 року на факультеті економіки, менеджменту та права Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ відбулося засідання круглого столу на тему «Кібергігієна як основа цифрової безпеки» за участі представників Департаменту кіберполіції Національної поліції України у Вінницькій області та науково-педагогічних працівників трьох кафедр: економічної кібернетики та інформаційних систем, права, економіки та міжнародних відносин.
Як не стати жертвою шахраїв в Інтернеті та що робити, коли це вже сталося, розповів провідний інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Вінницькій області, старший лейтенант Олександр Пецентій. Проблему попередження кіберзлочинності порушила Ірина Білоус, а про безпеку електронних платіжних систем розповіли Людмила Половенко та Анна Северенчук. Обговорення порушених питань проходило жваво, розглядались реальні життєві ситуації, давались конкретні корисні поради тощо.

Захід проходив відповідно до затвердженого Плану заходів щодо співпраці Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ та Департаменту кіберполіції (міжрегіональний територіальний підрозділ) Національної поліції України на 2020-2021 навчальний рік. У роботі круглого столу взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальностей 126 «Інформаційні системи та технології», 081 «Право», 073 «Менеджмент» освітніх ступенів «молодший бакалавр» та «бакалавр». Всього до заходу долучилось 90 слухачів. По завершенню учасники подякували за корисні поради з питань безпечного поводження з інформацією у кіберпросторі та можливість підвищити свій рівень цифрової грамотності.