Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

5 серпня 2021 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у бізнес форумі «HoReCa.ReStart», який є традиційною подією для навчання і нетворкінгу, ініційована Business People Club та започаткована у 2018 році з метою розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу. Даний захід зібрав представників та експертів сфери гостинності, які розповіли про свої фірмові секрети, поділилися досвідом, а також дали відповіді на питання учасників.
Захід проводився в рамках ініціативи «COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ» проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета даного проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. «COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКА» у Вінниці створена на базі Business People Club та обслуговує Вінницьку, Хмельницьку і Житомирську області, а також інші регіони України за запитом.
Партнерами даного бізнес-інтенсиву була Вінницька міська рада та Вінницька асоціація гостинності «Хліб-Сіль».

Бізнес форум «HoReCa.Restart» проходив паралельно у двох форматах: офлайн (ресторан Mont Blanc, для обмеженого кола учасників) та онлайн. В заході брали участь кращі національні спікери, коучі та ментори, такі як: Надія Лисецька – президентка «Business People Club»; Валерій Сиверчук –ресторатор, керуючий партнер мережі смачних закладів «Файні справи» («Лезгінка», «АССА», «Ред Зепелін», «Джорджіан Фекторі», «Останнє китайське», кав’ярні «Чорна кішка Білий кіт», гастро-бар «Батискаф», кондитерські «Мус-Мус» та «Батискаф Сфітс»), Андрій Тягун – власник ресторації «Нова провінція» і бару «Карабас», Інна Кривешко – голова ГО гостинності «Хліб-Сіль», Михайло Гросуляк – засновник «Клубу Галицької кухні» та Тернопільської гільдії рестораторів, Тарас Маселко – PR директор холдингу Fest, Анна Діль – власниця «Ресторації Шпігеля» та засновниця проєкту «Кулінарна майстерня», Олександр Вешелені – директор Департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, які дали концентрат корисної інформації, презентували практичні кейси та обговорили з учасниками новітні тенденції бізнес-середовища у готельно-ресторанній сфері. Серед тем, які були обговорені:

  • технології створення сильного бренду та фірмового стилю закладу;
  • планування розвитку і масштабування закладу гостинності;
  • світові та українські тренди ресторанного і готельного бізнесу;
  • виведення сервісу на новий якісний рівень;
  • секрети створення відомих франшиз ресторанного бізнесу;
  • формування команди професіоналів.

Отримані знання допоможуть підприємцям покращити навички ведення власного бізнесу, збільшити прибуток та впізнаваність закладу у сфері гостинності.
Вся інформація була подана на високому рівні, була цікавою, підходи до вирішення проблем на ринку готельно-ресторанного бізнесу були дуже креативними та у відповідності до сучасного стану ринку досить актуальними.