Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

26 жовтня 2021 року у рамках святкування Днів факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування та з нагоди Дня працівника харчової промисловості і Міжнародного дня кухаря та кулінара кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було організовано кулінарний ярмарок-продаж «Кухні народів світу».
Свою кулінарну майстерність та професіоналізм, а також кмітливість, винахідливість та командний дух продемонстрували здобувачі вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа». У складі десяти команд учасники заходу презентували широкий асортимент національних страв Німеччини, Італії, Франції, Греції, Грузії, Японії, Китаю, Індії, Туреччини та Мексики.
Роботу учасників заходу оцінювало журі у складі директора інституту Н. Замкової, заступника директора з навчально-методичної роботи Л. Мартинова, заступника директора з навчально-виховної роботи І. Юрчик, декана факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування С. Гирича, завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Н. Чорної. У підсумку кожна команда була визнана кращою у своїй номінації («Оригінальність технології», «Автентичність», «Оригінальність презентації», «Асортимент виробів», «Відповідність тематиці», «Вишуканість смаку», «Естетичність оформлення», «Краща командна робота», «Перемога у вікторині», «Креативність»).

ФОТОЗВІТ

По завершення конкурсної програми та презентації кухонь народів світу учасники ярмарку отримали можливість поласувати різноманітними смаколиками.
На ярмарку панувала весела невимушена атмосфера, жвава торгівля та спілкування. Задоволення отримали як учасники ярмарку, так і його гості.