Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

7 грудня 2021 року слухачі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ брали участь у вебінарі-практикумі «ЕФЕКТИВНИЙ ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК КЕРІВНИКА: як конструктивно критикувати та хвалити підлеглих» від провідного HR-агентства «Red Berry», який проводила ОЛЬГА ДОБРОВОЛЬСЬКА, бізнес-тренерка, експертка з навчання та розвитку працівників компаній, підприємниця, засновниця та керівниця «Red Berry».
Учасники вебінару разом з Ольгою Добровольською вчилися давати зворотний зв'язок колегам, підлеглим, розбирали на практичних кейсах, як можна і як не можна діяти сучасному керівнику.
Гостру дискусію у слухачів викликали питання надання зворотного зв'язку підлеглим, практика проведення індивідуальних бесід з підлеглими. Виявляється, що сучасною ефективною комунікацією є «one-to-one", конструктивна критика та похвала.
В результаті розгляду теми, слухачі заходу зрозуміли, що якісний зворотний зв'язок не просто знімає стрес і сприяє формуванню культури довіри в колективі, а й покращує продуктивність працівника, ефективність бізнесу.
Щиро дякуємо команді HR-агентства «Red Berry», спікеру – Ользі Добровольській за обмін досвідом та можливість брати участь у заході практичного спрямування.