Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

19 жовтня 2023 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітня програма «Харчові технології» ОС «бакалавр» гр. ХТ-41д, ХТ-21дс) проведено лабораторне заняття на виробничих потужностях ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ», у рамках вивчення дисципліни «Технології харчових виробництв» (викладач – доц. Семко Т.В.) та виконання договору про співпрацю.

Здобувачі вищої освіти ознайомилися з виробничими потужностями ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ» - цехом плодопереробки, кондитерським цехом, кукурудзяним цехом, цехом по виробництву хлібного квасу, цехом із розливу води та соку прямого віджиму, а також технологічними процесами виробництва зефіру, мармеладу, крафтових цукерок, тортів, різних видів печива, пряників, виробів з листкового тіста, морозива та інших смаколиків. Технологи підприємства розповіли здобувачам вищої освіти про специфіку роботи технологічного обладнання, організацію потокових ліній виробництва харчових продуктів (зефіру з використанням локальної сировини, мармеладу в асортименті, шоколадних глазурованих цукерок). Корисним для здобувачів було спілкування з представниками підприємства - технологами, мікробіологом, лаборантами, кондитерами, оператором кондитерського обладнання, менеджерами виробництва.
Проведення лабораторного заняття на виробничих потужностях ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ» було корисним, особливо в умовах дистанційного навчання, адже дозволило поглибити сформовані у здобувачів знання технологій виробництва харчової продукції.
Здобувачі вищої освіти та колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи щиро вдячні керівництву та колективу підприємства за набутий досвід та надану можливість поглибити знання у сфері виробництва кондитерської продукції.