Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

27 березня 2024 року викладачі кафедри економіки та міжнародних відносин та здобувачі ОС «бакалавр» та «магістр» ОП «Економіка бізнесу», «Економіка підприємства» та «Міжнародний бізнес» приєдналися до відкритого заняття Edinburgh Business School at House of Knowledge на тему «Від напруги до співпраці: Розв’язання конфліктів для успіху в бізнесі» за участі Олени Ковальчук, тьюторки Edinburgh Business School at House of Knowledge та Людмили Демченко, керуючої партнерки іспанської консалтингової компанії UCBI, випускниці програми МВА ЕБШ.

В процесі відкритого заняття розглянули джерела сили за теорією French & Raven – однієї з ключових управлінських концепцій для керівників, які бажають управляти динамікою влади в організації. Обговорили моделі вирішення конфлікту Томаса-Кілмана як невід'ємного інструмента для управлінців-економістів, які прагнуть до ефективного вирішення конфліктів, запобігати втраті довіри до організації та розуміють цінність збереження відносин в компанії.
Дякуємо спікерам за цікавий матеріал та жваву дискусію.